Till startsidan
Translate

Nyfikna åttondeklassare löser Kraftringens frågeställningar!

2015-10-20 13.04

Måndagen den 19 oktober arrangerades en workshop i matematik för Fäladsgårdens åttondeklassare. Skolans lokaler fylldes med elever, lärare och representanter från näringslivet. Kraftringen var på plats med fyra medarbetare från alla hörn av företaget…

Workshopens syfte var att sprida insikt och kunskap via den nya digitala matteboken, Smartmatte. Tanken med Smartmatte är att öka samarbetet mellan skola och näringsliv, verklighetsförankra matematiken och sprida kunskap om olika arbetsplatser i Lund.

Det är andra året som Kraftringen är med och bidrar med matteuppgifter från vår verksamhet.

- Kunskap är en avgörande framgångsfaktor för varje individ och att utbilda sig är den enskilt viktigaste investeringen man kan göra. Det är en investering för framtiden som Kraftringen gärna stödjer. Kunskaper i matematik är något alla kan ha stor nytta av i vardagen, vilket vi hoppas kunna hjälpa till att illustrera med våra bidrag, säger Sylvia Michel, koncernchef för Kraftringen. 

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]