Till startsidan
Translate

Kraftringen säljer elnätet i Nynäshamn

2016-09-08 07.00

Den 1 september 2016 flyttades elnätsverksamheten i Nynäshamn över till ett nytt elnätsbolag kallat Nynäshamn Energi AB. Orsaken till denna förändring är att Kraftringen fattat beslut om att sälja elnätsverksamheten i Nynäshamn. Nynäshamn Energi AB ligger kvar som bolag inom Kraftringen-koncernen till dess att en ny ägare är klar.

För dig som berörs av förändringen  

Alla kunder som berörs av förändringen får i dagarna ett brev från oss på Kraftringen. 

Ditt elnätsavtal löper vidare precis som vanligt, med samma villkor, men med Nynäshamn Energi AB som avtalspart. Det innebär att alla kunder får sin sista elnätsfaktura från Kraftringen nu i september. Kommande elnätsfakturor har Nynäshamn Energi AB som avsändare. Det nya bankgironumret för inbetalning av fakturan är 5123-3286. Har du autogiro eller e-faktura för dina betalningar av elnätskostnaden till Kraftringen idag, behöver du inte ansöka på nytt för dessa betalningssätt. 

Som elhandelskund hos oss på Kraftringen kommer du fortsättningsvis att få två fakturor; en från Kraftringen gällande elhandeln och en från Nynäshamn Energi AB gällande elnätet. Tänk på att du som har pappersfaktura idag kan få dina fakturor elektroniskt, antingen via e-post eller som e-faktura. Kraftringen fortsätter att vara din hållbara elhandelsleverantör. 

Lokal förankring och fortsatta trygga elleveranser

Försäljningen av elnätsverksamheten i Nynäshamn är en följd av att Kraftringen antagit en strategi med fokus på regional konsolidering i Skåne, Halland, Kronoberg, Kalmar och Blekinge vad gäller elnäts- och entreprenadverksamhet. Vår ambition är att en ny ägare ska fortsätta säkra och trygga elleveranser med lokal förankring i Nynäshamn.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till kundservice på 020-32 61 00.

Vill du ansöka om autogiro?

Om du är intresserad av att betala via autogiro, och inte har varit ansluten tidigare, kan du ansöka via denna blankett. Observera att du som tidigare har haft autogiro till Kraftringen inte behöver ansöka på nytt. 

Nynäshamn Energi AB

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]