Till startsidan
Translate

Planerat fjärrvärmeavbrott i Lomma

2016-09-19 08.52

Om du är Lommabo kanske du sett att det just nu pågår grävarbeten i gator och torg på flera håll. Det är vi på Kraftringen som driver ett omfattande projekt för att modernisera fjärrvärmenätet och ytterligare öka dess leveranssäkerhet. Vi beklagar att vi stökar till det! I slutet av september månad ska vi vara klara.

För att rusta och uppgradera fjärrvärmenätet för framtiden behöver vi nu byta ut ett antal ventiler i Lomma. Det innebär också att vi behöver stänga av värme och varmvatten i hela Lomma (utom Lilla Lomma) medan arbetet pågår. Det betyder att du som är fjärrvärmekund i Lomma är utan värmeleverans från klockan 18.00 den 22 september till 06.00 på morgonen den 23 september. Vi hoppas du inte får större olägenheter av detta.

Vill du veta mer om hur fjärrvärmen funkar eller om våra planerade arbeten kan du läsa mer på våra fjärrvärmesidor.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Mats Lindholm eller Conny Kervall på Produktionsavdelningen, via vår växel på 010-122 70 00.

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]