Till startsidan
Translate

8 719 ton tack!

2017-02-27 10.56

Vi på Kraftringen arbetar ständigt med att minska både vår egen och våra kunders miljöpåverkan och att hjälpa samhället att ställa om till en hållbar framtid. Visste du till exempel att vi redan 1 januari 2016 ersatte all fossil naturgas för uppvärmning med hållbar biogas för samma pris?

Gasen i det svenska gasnätet består av både naturgas och den förnybara energikällan, biogas. Biogas framställs av restprodukter, bland annat gödsel och hushållssopor. Från och med 1 januari 2016 har alla Kraftringens privatkunder 100 % biogas i sina värmeavtal. Det betyder att för varje kWh du som gasvärmekund använder så köper vi in motsvarande mängd förnybar biogas till det svenska gassystemet.

Totalt betydde det att du som privatkund med gasvärme var med och sparade in motsvarande över 8 719 ton koldioxidutsläpp under förra året! Det tycker vi är fantastiskt, stort tack till dig som valt gasvärme från oss på Kraftringen!

Läs gärna mer om gas som uppvärmningsform på våra gassidor.

Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]