Till startsidan
Translate

Solceller för lantbrukstak

Solceller till lantbruk

Vill du försäkra dig om tillgång till ren energi till en förmånlig och förutsägbar kostnad under lång tid framöver? Solceller kan för många lantbruk vara lösningen, eftersom de minskar effekten av prissvängningar på elmarknaden. Med solceller i ditt lantbruk bidrar du dessutom till produktion av förnybar energi på ett konkret, långsiktigt och hållbart sätt.

En långsiktigt sund investering för ditt lantbruk

Dina solceller har en livslängd på 30 år. När du har investerat i solceller i ditt lantbruk minskar dina löpande utgifter för el från första dagen och du fortsätter att producera solel långt efter det att dina solceller är avbetalda. Av den anledningen är det viktigt att du anlitar en leverantör och samarbetspartner som du kan räkna med under lång tid. 

Solceller åt alla 

Många byggnader på lantbruksfastigheter har stora tak eller outnyttjade takytor som fungerar utmärkt för solceller. Vi kan montera solceller på de flesta tak och markytor – bäst förutsättningar har skuggfria söderlägen. Till glädje för dina grannar har solceller till skillnad från mycket annat dessutom en minimal påverkan på närområdet. Läs mer om våra solpaneler.

Är du intresserad?

Kontakta oss så berättar vi mer! Fält markerade med * är obligatoriska. 


Kontakta oss

Jag tar tacksamt emot frågor, synpunkter och önskemål från dig. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter och ditt ärende i fälten nedan. Jag återkommer till dig snarast.

Mottagare
[namn]